Schweinebacke (geräuchert) - Kinnbäckli Seasi Ruawä un Kinnbäggli, gids im Schbotjohr, wenn dea Speiserübe/ Futterrübe gerntet were. Si sin selte zfinde, am eheschte no ufem Biohof, odr bim Nochbr, wennr Vieh un Feldr het. Dea Ruawe ware typisches Viehfuadr, nix desto trotz, es gid vieli Rezeptr dribr. D` Ruaewe schelle, in 2 cm grossi Wirfel schnidä un Schweineschmalz heiss were lo, Zucker drin karamellisieren, dea Ruawe drzuagä un guat vrmischen, Mit klarer Breaiä ablesche un e Stick Kinnbäggli druf lege. Jetz brüchts mindeschtens a Schtund, ufbasse, as nit abrennt. Mit Herdepfl, un lehn eich Zit, des isch so guat, donoch werenr eiri Fingr leggä... |
09.07.16
Kinnbäckli
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen