28.07.16

süri Lebrli

Zudr Lebr muas i sage, ich mag dRindrlebr.
Immrwidr heißts: "Kalbslebr, ases nit so noch Lebr schmeckt", nujo, wenn i kei Lebrgschmack will, iss i kei Lebr.

dLebr kammr ai eifach reschde, Lebr in Streife schniede, abrutzle (nit zlang) Salz, Pfeffr, rüss üs dr Pfann un Zwiewle dri. Dea Zwiewlä derfe ruahig brün were, dann ufd Lebr un uf dr Disch. Mit frischem Brot, frischm Salat, legga.

Mir mache si sür, Lebr in Streife schniede, in dr Pfann areschte, Salz Pfeffr kunnt erscht dra, wenn si agreschdet sin, dann rüss üs dr Pfann. Jetz Zwiewlä dri, wenn si glasig sin kumme 1-2 Esslefl Mähl dribr, sMähl wird aweng mitgreschdet un alles dann mit Wisswie ablesche un kechle lo.
sgeht so 10 Minüdä, dSoß soll sämig, nit zdick un nit zdinn si, no machemr no a Schbrutz Sahne dra un zletscht dLebr widr dri. Kurz drin ufwärme un no ab uf dr Disch. Geht schnell un schmeckt supr.
Breidi Bandnüdlä un a Salat drzua, perfekt!

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